Pleisteren

Vertrouw op onze expertise in pleisterwerk voor een perfecte en strakke afwerking van uw muren en plafonds, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail centraal staan.

Pleisteren

Wanneer er reeds een gladde ondergrond aanwezig is, biedt sierpleisterwerk een uitstekende oplossing. Dit is met name het geval bij nieuwbouwwoningen of wanneer de laag kan worden aangebracht over bestaand stucwerk of gipsplaten. Onze sierpleister bestaat uit een kunsthars afwerklaag van slechts 1 tot 1,5 mm dikte, maar levert een prachtige en verfijnde afwerking op.

Ons stucwerk omvat diverse technieken die zorgen voor een strakke en gelijkmatige afwerking van zowel wanden als plafonds. Dit vormt de essentiële basis voor het aanbrengen van muurverf of het behangen van de wanden. Onze mogelijkheden omvatten onder andere sierpleisters zoals granol en spachtelputz, die een esthetische meerwaarde bieden aan uw interieur.

Bij Wand-Plafond-Afwerking bieden wij een breed scala aan hoogwaardig stucwerk om uw wanden en plafonds klaar te maken voor schilderwerk of afwerking met verf. Onze stucdiensten zijn tevens geschikt voor het aanbrengen van behang, ongeacht de omvang van de ruimte.

Open chat
1
Scan de code
Hallo 👋
Hoe kan Mooi, voor elkaar u helpen?
Geverifieerd door MonsterInsights